1 лютого 2022, 11:57

Ярош назвав причини майбутньої поразки Росії: "Саме тому вони не мають шансів перемогти нас"

Ярош виокремив 6 обставин, які надихають його та вселяють впевненість у майбутній перемозі України.

Радник Головнокомандувача ЗСУ Дмитро Ярош звернувся до українців на тлі загрози російського вторгнення, наголошуючи, наскільки сильнішою та єдиною стає Україна в умовах загрози з боку РФ. На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook Ярош виокремив 6 обставин, які надихають його та вселяють впевненість у майбутній перемозі.

"У ситуації невизначеності (бути чи не бути ерефівському широкомасштабному наступу) та за низького рівня довіри українського народу до владних інститутів найбільше надихає кілька найважливіших, на мою думку, речей:

- повна підтримка українцями своїх Збройних Сил;

- системна, розрахована на перспективу діяльність командування ЗСУ на чолі з Головнокомандувачем генералом Валерієм Залужним;

- єдність і спільна робота командування ЗСУ з керівництвом Міністерства оборони й особисто з міністром Олексієм Резніковим і керівництвом Міністерства закордонних справ на чолі з міністром Дмитром Кулебою;

- допомога наших союзників і партнерів на дипломатичному фронті та забезпечення наших Армії та Флоту зброєю, боєприпасами, бойовою технікою, іншими необхідними засобами;

- висока мобілізаційна готовність сотень тисяч патріотів України та їх мотивація та розуміння, що війна з Росією триває вже 8 років… і як наслідок душевний спокій усіх, хто зі зброєю у руках чи іншим способом займався, займається та займатиметься ліквідацією московських окупантів;

- також вражає єдність у думках і діях усіх, кому не байдуже... Як писав нещодавно один мій друг – мер Форпосту України: "Коли вороги полізуть – ми їх вбиватимемо..." – заявив Ярош, натякаючи на градоначальника Дніпра Бориса Філатова.

На думку Яроша, українці як народ мають велику кількість недоліків, проте за 30 минулих років незалежності продовжують зміцнювати національний моноліт і не дозволять противнику здобути перемогу у війні.

"У нас, українців, є багато недоліків. Але 30 років незалежності нашої держави, революції та війна кують із нашого народу міцний національний моноліт, саме тому у цих зародкових у****в немає жодних шансів перемогти нас. Брати та сестри! Всі буде Україна! Смерть ворогам!" – заявив він.

Радник Головнокомандувача ЗСУ Дмитро Ярош різко звернувся до президента України Володимира Зеленського, розкритикував главу держави після заяви із закликом не нагнітати паніку на фоні загрози російського вторгнення.

Останні новини