28 вересня 2021, 12:53

"Було б смішно, якби не було так сумно", – Кошкіна розповіла про плани "слуг" на зустрічі у Трускавці

Кошкіна дала зрозуміти, що скептично ставиться до планів президентської фракції.

"Було б смішно, якби не було так сумно", – Кошкіна розповіла про плани "слуг" на зустрічі у Трускавці

Українська журналістка Соня Кошкіна у своєму телеграм-каналі розповіла про подробиці майбутньої програми заходів для депутатів фракції "Слуга народу" у Трускавці, де 1-2 жовтня пройде виїзне засідання парламентаріїв.

З посиланням на власні джерела Кошкіна повідомила, що у межах так званої "великої фракції" депутати "Слуги народу" окремо зустрінуться з представниками силових структур і вислухають лекцію екс-міністра економіки, радника глави Офісу президента Тимофія Милованова.

Журналістка дала зрозуміти, що скептично ставиться до планів президентської фракції.

"У програмі заходів у Трускавці окремим пунктом є "сесія з силовиками". Так і написано. Так. Було б смішно, якби не було так сумно. І ще бенефіс Милованова. Але це вже навіть не дивно", - зазначила Кошкіна.

Місцем проведення великого зібрання визначено готель Rixos Prykarpattya. У сесії візьме участь президент Володимир Зеленський.

Щорічно партія "Слуга народу" проводить на території Західної України свої з'їзди. На цей раз він припав на 1-2 жовтня та пройде у Трускавці. Депутати житимуть у готелі Rixos Prykarpattya. Дмитра Разумкова на з'їзді поки не чекають.

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія в інтерв'ю телеканалу "Україна 24" заявив, що спікера Верховної Ради поки не запрошували. Відомо, що заступник спікера ВРУ Руслан Стефанчук поїде на вихідні до Трускавця, а Дмитро Разумков, швидше за все, залишиться у Києві.

Автор: Соня Кошкина

Останні новини