17 сентября 2014, 23:02

Ярош возложил на Порошенко вину за гибель "тысяч лучших сынов украинского народа"

Лидер "Правого сектора" заявил: если Президент не одумается, то рискует повторить судьбу Януковича.

Ярош возложил на Порошенко вину за гибель "тысяч лучших сынов украинского народа"

Лидер националистического движения "Правый сектор" Дмитрий Ярош на своей странице в "Фейсбуке" 17 сентября опубликовал гневный комментарий по поводу принятия по инициативе Петра Порошенко 16 сентября закона Украины об особом статусе территорий Донбасса, а также высказал свое мнение по поводу нынешней ситуации в государстве и власти.

При этом Ярош обвинил Порошенко в предательстве национальных интересов и бездарном выполнении обязанностей Верховного Главнокомандующего, повлекшем гибель "тысяч лучших сынов украинского народа". Дмитрий Ярош заявляет, что, поддержав Порошенко на президентских выборах, ошибся, и настоятельно призывает главу государства одуматься - иначе "у нас, украинцев, будет новый Президент и Главнокомандующий". "Если кто-то в это не верит, то пусть напишет письмо Януковичу. Тот подтвердит, что несбыточное - сбывается", - иронизирует Ярош.

Полный текст обращения Дмитрия Яроша приводит Dialog.ua на языке оригинала.

"Про зрадників, угодовців і Перемогу

Ті, хто послідовно "зливав" Майдан, ведучи переговори про капітуляцію з Януковичем, переконували нас, що перемогти "всесильну" владу "донецьких" - неможливо.

Ми їх не послухали! Небесна сотня, Самооборона, Правий сектор і тисячі патріотів зламали плани владних клєптоманів.

Вони ж, колабораціоністи, врешті, прийшли до влади. Користуючись обставинами, здали Крим, щоб "вирівняти електоральну масу" (Чув в Адміністрації таку формулу).

Пам'ятаю, як спілкуючись з командирами оточених ворогом частин, чув слова: "Хай командування відасть наказ про відкриття вогню. Ми прорвемося!" Але ті політичні бариги, котрих чорт заніс у владні крісла і для яких слово ЧЕСТЬ нічого не варте, ніякого наказу не віддавали. Боялися розізлити Путіна...

Врешті, тимчасово втратили Крим, загинуло кілька українців. Тепер - терор і дискримінація кримських татар, розгул імперського шовінізму на українському півострові...

Далі був Донбас. Ще сепари не захопили Славянськ, ми, українські націоналісти, вже зверталися до постреволюційних владоможців із закликами творити Добровольчі підрозділи і частини.

Але для цих персонажів куди ближчими були, та й зараз є, зажирівші мусорські й більшість армійських генералів, які десятки років скріплювали корупційні схеми, розвалювали Збройні сили та спецслужби, при тому активно збагачуючись.

Ці "професіонали" все зробили, щоб здати Донбас ворогу. А одиниці адекватних генералів і сотні патріотичних і фахових офіцерів загрузли у болоті бюрократії та стагнації... Загинули сотні.

Врешті, розпочалася відкрита війна з Росією. Жорстока і безпощадна. У цей же час на президентських виборах в Україні впевнено переміг Петро Порошенко.

Ми, будучи державниками та сповідуючи гасло "Не нашкодь!", підтримали цю людину на новій посаді, незважаючи на його активну співпрацю з Януковичем, бо розуміли, що Верховний головнокомандувач на війні має бути один.

Але, виглядає, що помилилися... Послідовна реваншистська кадрова політика, мусорська контреволюція, збільшення корупційних схем, відкатів та хабарів у тилу, загравання з ворогом на фронті, абсолютне небажання рахуватися з думкою революційного народу - підтверджує правило про компрадорську буржуазію і олігархат.
І все це переросло в трагедію: внаслідок бездарного командування загинули тисячі найкращих синів українського народу.

Отже, вчорашній антидержавний та антиконституційний "закон" нелегітимного кримінально-олігархічного зброду, під назвою Верховна Рада, є посдідовним кроком тих, хто зганьбив Помаранчевий майдан, злив зимову Національну Революцію і тепер здає споконвічні українські землі віковічному ворогу.

Це "таємне" голосування не має жодної ваги та юридичної сили. Вся ця наволоч, що голосувала за цей антинаціональний "закон" Порошенка майже ідентична тим, хто голосував за січневі "закони" Януковича. Його прийняття є спробою антидержавного заколоту.

Чекати дозволу від суддів, прокурорів, мусорів на ліквідацію цього верховнорадівського антиукраїнського підпілля - не варто. Ми маємо Національний і Конституційний обов'язок ліквідувати це підпілля і захистити територіальну цілістність Держави!

Якщо Петро Олексійович Порошенко не отямиться - у нас, українців, буде новий Президент і Головнокомандувач... Якщо хтось у це не вірить, то хай напише листа Януковичу. Той підтвердить, що нездійсненне - здійснюється.

І наостанок. Не вірте пройдисвітам, котрі говорять, що ми програли Кремлю. Як правило, ті хто так скиглить - самі його агенти...

Для перемоги потрібна політична воля, воєнний стан і задіяння всіх, без винятку, ресурсів нації задля Перемоги у нашій Великій Вітчизняній Війні.

Повірте, росіяни вмирають так само як і терористи - без будь-якої перспективи потрапити до Раю. Адже вони - бандити, загарбники і окупанти. А ми - на своїй землі і з нами, українцями, Бог!

Геть угодовців і зрадників!
Мир здобудемо Перемогою!
Слава Україні!

P.S. Протягом останнього тижня 5-ий Окремий батальйон ДУК ПС разом з підрозділами 93-ї бригади та 3-го полка спец.призначення втримали всі свої позиції, незважаючи на постійні атаки багатократно переважаючих сил ворога.

Більше того, ми постійно контратакуємо і готові йти вперед, аби фланги були прикриті і в тилу політики не зраджували. Бити російсько-терористичні війська можна і треба!".

Последние новости