26 марта 2017, 20:27

"Космонавти" у центрі Москви: до протестувальників застосували сльозоточивий газ, затримано більш ніж 700 людей

Кількість затриманих учасників акцій протесту проти корупції у Москві перевалила за 700 людей. Присутні у центрі російської столиці повідомляють про застосування сльозогінного газу до мітингарів.

"Космонавти" у центрі Москви: до протестувальників застосували сльозоточивий газ, затримано більш ніж 700 людей

На Пушкінській площі почали працювати загони ОМОНу, що розбивають ряди протестувальників, намагаючись витіснитиїх з площі, передає 112.ua

Більше ніж 700 учасників мітингу були затримані поліцейськими і доставлені у райвідділки Москви. До більшості учасників протестів застосовують частину 2 статті 20 Кодексу про адмінправопорушення ("Порушення встановленого порядку організації або проведення зборів, мітингу, демонстрації, ходи або пікетування"), і обіцяють після проведення бесіди відпустити додому.

Журналісти російського телеканалу "Дождь" повідомили, що до протестувальників поліцейськи застосували сльозогінний газ.

У той же час московська поліція відзвітувала про те, що сльозоточивий газ був випущений не правоохоронцями, а самими мітингарями.

Раніше повідомлялося про те, що співробітники ОМОНу використовують електрошокери та б'ють учасників акцій протесту проти корупції, вимагаючи від них розійтись протягом 2 хвилин.

Последние новости