21 лютого 2023, 13:29

Несміян поставив діагноз Путіну після виступу у Москві: "Загальне враження – острах"

Аналізуючи виступ Путіна, відомий російський експерт Анатолій Несміян заявив, що у глави Кремля серйозні психологічні проблеми.

Російська аудиторія вражена слабкістю та невиразністю виступу Путіна, який сьогодні під час послання постав правителем РФ, який старіє та страждає на психологічні захворювання. Коментуючи виступ глави Кремля, відомий російський блогер і економічний аналітик Анатолій Несміян зазначив, що промову Путіна можна вкладати в історію хвороби з діагнозом маніакально-депресивний психоз.

Ба більше, у своєму Telegram-каналі російський блогер зазначає, що фактично Путін уже політичний труп.

"Вступну частину послання можна всю цілком без купюр вкладати в історію хвороби. Маніакально-депресивний психоз у чистому вигляді. Путін як політик - труп. Він не здатний ні  оцінити ситуацію, ні виділити базові суперечності, ні запропонувати адекватне вирішення проблем. Утім, якщо ти не в змозі проблеми позначити, то й рішення бути не може. Глухий кут як він є. І без розбору завалу, що виник, у вигляді керівництва, яке повністю виїхало у метавсесвіт, із глухого кута вийти неможливо", - підкреслив він.

Несмеян зазначив, що загальне враження від послання Путіна "викликає острах". Ба більше, саме перебування Путіна на чолі Росії є головною проблемою країни.

"З таким текстом будь-якого доповідача на будь-якій нараді завернули б на третьому абзаці. На жаль, але все це читалося на повному серйозі як виступ глави держави. Проблема стояла перед нами на трибуні. І без її вирішення всі інші виглядають нерозв'язними", - зазначив він.

Раніше у Мережі показали чиновників, які дуже "уважно" слухають промову глави Кремля.

Нагадаємо, під час послання до Федзборів Путін постійно кашляв і говорив про кордони, які РФ збирається "відсувати подалі".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Останні новини