9 грудня 2022, 20:11

"Підсумок уже відомий", – Мюрид пояснив, що війна на виснаження зробить із РФ і Путіним

Війна на виснаження, яку офіційно проголосив Володимир Путін, обернеться і для країни, і для нього особисто катастрофою, вважає Ель Мюрид.

Російський диктатор Володимир Путін офіційно визнав, що його "спецоперація" стала війною на виснаження. Зробив він це на зустрічі зі своєю ручною Радою з прав людини 7 грудня.

Чим це обернеться для РФ, пояснив у своєму блозі у Telegram російський військовий і політичний оглядач Анатолій Несміян, відомий також під псевдонімом Ель Мюрид.

Путін, виступаючи перед РПЛ, заявив, що так звана "спецоперація" "може бути тривалим процесом".

Мюрид, коментуючи новий перл диктатора, нагадав важливу мудрість: "Війна любить перемогу та не любить тривалості". Для РФ цей конфлікт обернеться катастрофою, упевнений він.

"Хто б не переміг у нинішній "спецоперації", він перебуватиме у гірших, ніж до неї, умовах", - запевнив Мюрід. Україна, з його слів, у кращому становищі, тому що за підсумком війни за підтримки Заходу почне стрімко відновлюватися, а ось Росії як агресору це не світить.

"Ми і без бойових дій перебуваємо у стані стрімкої деградації, а вже за підсумками бойових дій руїнування країни піде ще більш прискореними темпами", - запевнив російський блогер.

Уже зараз підсумки "спецоперації" для Росії вельми плачевні: втрата енергетичного ринку Європи, обнулення військового потенціалу, ізоляція. І прирощенням нових територій ці збитки компенсувати неможливо, та й утримати захоплені землі РФ навряд чи вдасться.

Незважаючи на все це, Путін продовжуватиме агресію. Йому просто нікуди діватися, оскільки назад ходу вже немає. Диктатору, найімовірніше, загрожує доля Каддафі та Саддама Хусейна.

Раніше Арестович вказав на ще одну критичну для РФ помилку Путіна.

Також Путін, сам того не бажаючи, визнав, що веде війну проти України.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Останні новини