15 листопада 2022, 18:10

"Революції так і починаються", – Галлямов вказав на ознаку швидких потрясінь у РФ

Через війну Росія опинилася на порозі революції, яку так сильно бояться у Кремлі, вважає Аббас Галлямов.

Бунти мобілізованих та їхніх сімей, які почали спалахувати по всій Росії, - це "перша ластівка". Вони можуть цілком перерости у велику революцію, під час якої диктатор Володимир Путін позбудеться влади.

Таку думку висловив російський політолог, колишній спічрайтер глави РФ Аббас Галлямов в ефірі YouTube-каналу "Популярная политика".

"Революції завжди починаються з таких частковостей. Спочатку зростає число революції, подивіться, ви це побачите. Це створює загальне враження, що все йде не так, як треба. Завдяки точковим протестам і їхній збільшуваній кількості в якийсь момент формується сприйняття, що всі проти, всі незадоволені. "За" взагалі нікого немає. І це головна передумова революції", - розповів експерт.

Путін, з його слів, бореться з такою негативною для нього тенденцією збільшенням страху у російському суспільстві за рахунок масових репресій. Саме з цим і пов'язане посилення Євгена Пригожина, який зробив реальністю жарт про "Росію - православний ІДІЛ".

"Путін зав'язав зі спробами сподобатися. Він вирішив, якщо не хочуть любити, нехай. Головне, щоб боялися. Це безвихідний шлях з точки зору довгострокової стратегії. Зрештою, він тебе все одно згубить... Путін стратегічно програє", - констатував Галлямов.

Раніше Невзоров спрогнозував Росії масові бунти мобілізованих.

Також Подоляк розклав по поличках майбутнє РФ.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Останні новини