10 травня 2022, 07:51

"Поведінка маніяків у миттєвість від самоутоплення", – блогер про "вітання" РФ Одеси з 9 Травня

У ніч на 10 травня російські окупанти завдали кількох ракетних ударів по Одесі, один з яких спровокував пожежу у ТЦ.

9 травня в Одесі лунали повітряні тривоги. Росіяни завдали по місту серії ракетних ударів у День Перемоги, влаштувавши "своєрідний шизоїдний салют".

Про це пише блогер Злий Одесіт.

"Це було передбачувано, і про це я попереджав напередодні. А все тому, що це єдине, що мангусти, що конвульсують, здатні зробити проти нашого міста. Тільки обстрілювати хаотично і нерозбірливо", - коментує блогер.

За його даними, окупанти обстріляли цілі, які не мали жодної тактичної чи стратегічної складової, крім залякування населення.

"Вони не створять якихось переломних моментів і не будуть запорукою якогось прориву та провісником наступу. Ця поведінка маніяків, що по горло дрейфують у крові та у миттєвості від остаточного самоутоплення. Так і буде", - резюмував Злий Одесіт.

У соцмережах жителі Одеси пишуть, що від обстрілів у місті трясуться дома та вилітає скло.

Спікер Одеської ОВ Сергій Братчук підтвердив, що обстріл спровокував пожежу в одному із торгових центрів міста.

Як повідомлялося раніше, на початку травня під час ракетного обстрілу Одеси смертельне поранення отримав підліток, 17-річна дівчина постраждала та була доставлена до лікарні.

7 травня окупанти обстріляли місто крилатими ракетами, а 8 травня російські снаряди розбили 4-зірковий готельний комплекс, що належить екс-"регіоналу" Сергію Демидову, який виїхав до Росії.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Останні новини