2 січня 2022, 07:29

Артемій Троїцький: Росію підвісили на чекістський гак, "відлига" закінчилася

Російський письменник Артемій Троїцький констатував припинення “відлиги” у Росії та повернення країни під чобіт чекістів.

Росія стрімко перетворюється на поліцейську державу. Чекісти у вигляді силовиків сьогодні повністю захопили владу у країні.

З такою заявою в інтерв'ю українському телеканалу “Еспресо” виступив відомий російський письменник, опозиціонер Артемій Троїцький.

Росію підвісили на чекістський гак вже дуже давно... Висіла Росія на чекістському гаку, починаючи з 20-х років. Іноді траплялися у цьому чекістському підвалі легкі відлиги, гак злегка відтавав, як це було наприкінці 50-х – на початку 60-х років або за Горбачова під час перебудови. Але решту часу чекісти не випускали кермо правління зі своїх рук. У нас і зараз існує цей самий чекістський режим, поліцейська держава”, – заявив Троїцький.

Він звернув увагу на резонансну справу у Росії – ув'язнення історика Юрія Дмитрієва, якому за абсолютно сфабрикованою справою збільшили термін ув'язнення з 13 до 15 років. "Вина" його полягала у тому, мабуть, що він розслідував злочини чекістів, а саме шукав місця масових позасудових страт.

Подібних сфабрикованих справ проти громадських діячів сьогодні у РФ безліч.

Ці новини б'ють в одну точку, що Росія – це фа****ський диктаторський режим. Крапка”, – констатував Троїцький.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що блогер РФ Хованський, який сидить у СІЗО за пісню, звернувся до Інстасамки та інших росіян: "Біжіть!"

Ми також писали, що у Чечні викрали 6 родичів блогера після критики Кадирова та його оточення.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Останні новини