29 січня 2024, 13:00

"Фатальна шкода базовій галузі Росії", – Несміян після нової атаки України

Київ узяв тренд на нанесення фатальної шкоди базовій галузі Росії, на яку зав'язана вся російська економіка, підкреслює експерт.

Україна продовжує проводити послідовні атаки на найбільші нафтопереробні заводи Росії, як нову ціль обравши комплекс у Ярославлі. Про це пише російський економічний аналітик і блогер Анатолій Несміян, підкреслюючи фіксацію нової тенденції.

У своєму Telegram-каналі він зазначив, що Україна систематично намагається вибити виробництво палива на всій європейській території Росії. Ситуацію погіршує аварія на одному з найбільших російських нафтохімічних комплексів у Нижньому Новгороді. Таким чином, Київ узяв тренд на завдання фатальної шкоди базовій галузі Росії, на яку зав'язана вся російська економіка.

Ба більше, це неминуче призведе до серйозних труднощів і у зоні бойових дій, оскільки російська бронетехніка зіткнеться з проблемою паливно-мастильних матеріалів і палива.

"З огляду на непорівнянні співвідношення вартостей безпілотників і об'єктів, які вони атакують, спроби, безумовно, триватимуть і надалі", - підкреслив він.

Раніше російський НПЗ "Славнефть-ЯНОС" у Ярославлі зазнав атаки дронів невстановленого походження.

Останні новини