10 августа 2015, 15:28

Шокуючі кадри того, як маленька дівчинка-водій мчить за кермом через місто

В інтернет мережі розмістили шокуючі кадри того, як маленька дівчинка мчить на автомобілі, серед міського руху. В той час, коли її батько сидить на задньому сидінні і говорить: "їдь обережно".

Шокуючі кадри того, як маленька дівчинка-водій мчить за кермом через місто

Спливли шокуючі кадри маленької дівчинки, яка мчить за кермом автомобіля через місто. Дівчина була знята за водінням автомобіля по чотирисмузній дорозі. Вона обганяє інші автомобілі і, нарешті, припарковується в одному з міст в Китаї.

Не відомо, де відео було знято, але кадри з'явилися 9 серпня на Weibo, китайській версії Twitter.

На початку відео, батько повчає свою дочку “їдь обережно”. Чути, як дівчинка, яка ще маленька, щоб говорити правильно, лепече увесь час. Вона їде сидяче і дістає до педалів за допомогою розширення під ногами. Пізніше батько говорить: "будь обережною, коли обганяєш інший автомобіль".

Нарешті,через дві хвилин у відео, батько запитує в дочки, чи може він узяти керування у свої руки.

Весь матеріал був знятий з жінкою в пасажирському сидінні, мабуть, мамою дівчинки. Наприкінці відео, дівчинка сіла на пасажирське сидіння і поклала щось на зразок соски-пустишки в рот. Її батько, тим часом, зняв підтримку, яка використовувалась, щоб дитина досягала педалів.

Після опублікування відео , китайські користувачі Інтернету, висміяли батьків за їх безвідповідальність. Багато хто вважає, що це, як азартна гра з їх життям. Батьки також ризикували життям інших водіїв.

Інцидент в даний час розслідується владою.

Последние новости