7 августа 2015, 12:17

Грабіжники отруїли газом чемпіона "Формули-1" разом із дружиною-моделлю на їхній віллі

Зловмисники вбили подружню пару та пограбували будинок.

Грабіжники отруїли газом чемпіона "Формули-1" разом із дружиною-моделлю на їхній віллі

Дженсон Баттон і його дружина, модель Джессіка Мічібата, були отруєні газом грабіжниками. Вони увірвалися на їхню віллу в Сан-Тропе, і вкрали £250,000 діамантову обручку, коли вони були без свідомості.

Дженсон Баттон і його дружина Джессіка Мічібата були отруєні газом на їхній розкішній французькій віллі. Грабіжники пограбували будинок і вкрали майно на суму 300,000 фунтів стерлінгів.

Пара лежала без свідомості в ліжку, коли грабіжники обшукували орендований у Сен-Тропе будинок. Вони вкрали £ 250,000 обручку 30-річної Джесіки.

Французька поліція вважає, що грабіжники слідкували за віллою протягом декількох днів, перш ніж пустити анестезуючий газ у вентиляцію.

Грабіжники увірвалися в розкішний особняк і навіть обійшли ліжко подружжя. Троє друзів, які жили в орендованому на час відпустки будинку, також були без свідомості.

Подружжя виявило, що їх пограбували, лише, коли вони прокинулися наступного ранку. Незважаючи на те, що пара та їх друзі, залишилися цілими і неушкодженими, всі учасники вражені останніми подіями.

Баттон, 35-річний чемпіонат формули I (2009р.), має £ 71 мільйонний статок, і третій у рейтингу найбагатших британських зірок спорту в цьому році.

Місцева поліція продовжує своє розслідування, намагаючись ідентифікувати грабіжників по камерам відеоспостереження.

Грабіжники одягли маски, щоб на них не діяв газ, перш ніж ритися в будинку і красти цінну власність.

Хвиля газових атак, на багатих відвідувачів Французькій Рив'єри, трапляється, уже принаймні, протягом 15 років.

Французька поліція раніше підозрювала в злочинній діяльності російські чи румунські угрупування.

За матеріалами Daily Mail Online.

Последние новости