26 марта 2017, 21:13

В обіймах "синього кита": у Бахмуті 13-річна дівчина ледь не покінчила з собою

У Бахмуті Донецької області 13-річна школярка ледь не покінчила життя самогубством, виконуючи завдання з так називаємої гри "Синій кит". Дівчину вдалося врятувати перехожим і поліції.

В обіймах "синього кита": у Бахмуті 13-річна дівчина ледь не покінчила з собою

Школярка вже потрапляла в поле зору правоохоронців, долучившись до завдань "груп смерті", повідомляє УНІАН, посилаючись на прес-службу ГУ Національної поліції Донецької області.

 Того разу правоохоронцям і батькуам школярки вдалося вмовити її припинити будь-які контакти з небезпечною організацією.

Однак сьогодні, дівчина, відправившись на прогулянку до річки разом з подругою, нічого не пояснюючи забралась на дах недобудованої споруди, збираючись стрибнути. Такими чином, дівчина-підліток хотіла вкоротити собі віку. 

На школярку звернули увагу перехожі. Двоє хлопців навіть залізли на дах, вмовляючи її зупинитись. Однак, зрозумівши, що самі не зможуть зупинити самогубство, хлопці викликали поліцію. Побачивши машину правоохоронців, школярка дала руку своїм рятівникам, а ті, в свою чергу, допомогли їй спуститися.

Наразі дівчину доставили у відділ національної поліції, де з нею працюватимуть співробітники ювенальної превенції.

Правоохоронці у даний час з'ясовують обставини інциденту. За попередньою інформацією, дівчина походила з благополучної родини.

До цього Dialog.ua повідомляв  про те, що 15-річного підлітка з Харкова доставили у психіатричну клініку після спроби вчинити самогубство за завданням кураторів "синього кита".

Последние новости