26 марта 2017, 21:02

У Балаклії завершили розмінування території, вилучено біля 1 тис вибухонебезпечних предметів – Світлична

Сьогодні, 26 березня, голова Харківської обласної держадміністрації Юлія Світлична повідомила, що було повністю завершено розмінування міста Балаклія та прилеглих населених пунктів. Внаслідок цього було вилучено біля 1 тис вибухонебезпечних предметів.

У Балаклії завершили розмінування території, вилучено біля 1 тис вибухонебезпечних предметів  – Світлична

Передає "Диалог. UA".

Як розповіла Світлична, наразі на місці події працює комісія по усуненню наслідків руйнівної події. Експерти проводять оцінку пошкоджених об'єктів житлового фонду та соціальної інфраструктури. Також визначають обсяги руйнувань.

Активно працюють аварійні бригади, які відновлюють електро та газопостачання.

"Електропостачання відновлено у 95% абонентів, що були відключені. По решті є серйозні руйнування енергомережі, аварійні бригади працюють в посиленому режимі. Відновити газопостачання в усіх населених пунктах району плануємо протягом 2-3 днів. Роботи активно проводяться, в деяких селах газопостачання вже відновлено, завтра почнеться підключення міста", – повідомила вона.

Також Світлична зазначила, що ремонтні бригади вже почали відновлювати пошкоджені житлові будинки.

Нагадаємо, в ніч на 23 березня в результаті пожежі на артилерійських складах в Балаклії Харківської області розпочалися вибухи, в результаті яких вогонь перекинувся на житлові будівлі. У ДСНС повідомили про жертви.

Последние новости