26 марта 2017, 20:32

Українським пенсіонерам припинять виплату пенсій через філіали російських банків

Пенсійний фонд України припинить виплату пенсій через філіали російських банків в Україні, проти яких були введені економічні санкції.

Українським пенсіонерам припинять виплату пенсій через філіали російських банків

Про це йдеться в заяві відомства, передає "Диалог.UA".

Санкції будуть введені відповідно до Указу Президента України від 15 березня 2017 року № 63/2017 "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)". 

Заборона стосуватиметься ПАТ "СБЕРБАНК", ПАТ "ВіЕс Банк", ПАТ "Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк", ПАТ "ВТБ БАНК" та ПАТ "БМ БАНК". Із 1 квітня Пенсійний фонд призупинить фінансування даних банків.

Відзначається, що пенсіонерам запропонують альтернативні способи отримання коштів. Зокрема, йдеться про відділення поштового зв'язку. При цьому у відомстві наголосили, що дата виплат залишиться такою самою.

Раніше повідомлялося, що в 2017 році відбудеться підвищення пенсій, були приведені дані на скільки і які групи торкнеться підвищення.

Нагадаємо, що мешканці окупованого Донбасу погрожують влаштувати бунт, якщо бойовики не перестануть затримувати соціальні виплати.

Последние новости