25 марта 2017, 23:04

Russian Style: опубліковані кадри затримання російських провокаторів з українським прапором у Білорусі,

Білоруські правоохоронці під Могильовом затримали двох молодиків, що, направляючись, нібито, на екскурсію до Бреста, перевозили з собою зброю, електрошокери та прапор України.

Russian Style: опубліковані кадри затримання російських провокаторів з українським прапором у Білорусі,

Молодих людей, які, ймовірно, готували провокації під час акцій до Дня волі, затрнимали  неподалік від селища Жукове Могильовського району, передає інформаційне агентство БЕЛТА.

У ході обшуку у молодиків було вилучено два пневматичні пістолети, два сигнально-шумових пістолети, дві портативні радіостанції, електричний ліхтар з електрошокером "Блискавка", п'ять полімерних ємностей з металевими елементами калібру 4,5 мм для пневматичної зброї, газовий балон для газової зброї, 12 набоїв калібру 5,6 мм до сигнально-шумового зброї, прогумовану металеву палицю з шипами, а також світлоповертаючий жилет ДПС, жезл, куртка з розпізнавальними знаками "МНС РФ", три шапочки з прорізами для очей "балаклава", два комплекти захиснго екіпірування мотоцикліста , прапор України.

 Затриманими виявились громадяни росії 1992 року. Обидва працювали на заводі "Кремній Ел". За іхніми словами, молоді люди направлялись з Брянська до Бреста на екскурсію.

Правоохоронці вилучили дивний багаж, а самих "туристів" доставили до Могильовського райвідділу для встановлення обставин.

Раніше повідомлялося про масові арешти активістів, що приймали участь у акції до Дня волі у Мінську. Влада заявляє, що не давала дозволу на проведення масових заходів, тож акції вважаються незаконними.

Последние новости